Al Pacino a cerut un test ADN pentru a dovedi că este tatăl copilului

02 Iun 2023
Al Pacino a cerut un test ADN pentru a dovedi că este tatăl copilului

Al Pacino , în vârstă de 83 de ani, a șocat lumea în această săptămână când a dezvăluit că așteaptă un copil cu iubita însărcinată în opt luni, Noor Alfallah , 29 de ani, scrie DailyMail

Dar misterul înconjoară acum circumstanțele sarcinii, după ce au apărut noi afirmații, actorul a cerut un test ADN prenatal după ce a refuzat să creadă că ar putea „lasa o femeie gravida”, a aflat despre sarcină în urmă cu două luni și a crezut că relația cu Noor era „de mult terminată”.

O sursă apropiată cuplului a confirmat însa miercuri că Pacino „nu ar putea fi mai fericit” de sarcină, că nu este adevarat ca nu a fost informat despre copil timp de 11 săptămâni și că perechea a fost „foarte fericită”.

Dar  TMZ relatează că vedeta din The Scent Of A Woman nu a crezut că copilul era al lui la început din cauza unor probleme medicale care „în mod obișnuit ar împiedica un bărbat să lase gravidă o femeie”.

Al Pacino este deja tată a trei copii cu două femei: gemenii de 22 de ani Olivia Pacino și Anton James Pacino cu Beverly D'Angelo; și Julie Pacino, 33 de ani, cu Jan Tarrant. 

Vestea sarcinii vine în aceeași lună în care colegul de multă vreme al actorului, Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, și- a întâmpinat al șaptelea copil cu iubita Tiffany Chen. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră