Keep calm and think first

05 Oct 2016 | scris de Cătălin Roșioru
Keep calm and think first

Ieri discutam despre elucubraţiile lui Varujan Pambuccian, care are o problemă cu baletul şi bunele maniere.

Dar să nu credeţi că numai în România parlamentarii au nevoie de buton de "mute". E necesar şi în bătrânul Albion, că au şi ei politicieni a căror gură se deschide independent de creier şi încearcă să mimeze un limbaj articulat.

Bunăoară, un fost ministru al agriculturii din regat, din regatul lor, s-a apucat să spună că românii nu se pricep să folosească un telefon mobil dar se pricep foarte bine să culeagă căpşuni. Că de ce să nu facă niţel capital electoral pe veşnica hater-eală a imigranţilor. Doar că aici a nimerit fix cu bâta-n baltă.

Pentru că onor gânditorul nu cred că şi-a pus niciodată problema cine a scris softurile pentru telefonul său, pentru calculator şi, în general, pentru orice device mai inteligent ca el, pe care îl deţine.

Ca să nu mai spun că orice puşti de 5-6 ani de pe la noi l-ar putea încurcă serios la un concurs de utilizare a mobilului.

Pe lângă astea, parlamentarul a mai făcut şi dovadă unei profunde cunoaşteri a agriculturii britanice, că doar a fost ministru pe domeniu, zonă în care imigranţii nu mai au acces, iar britanicii s-au înghesuit ca albinele la fum, de-au fost nevoiţi să dea anunţuri de recrutare pentru pensionari.

Una peste alta, ce a dovedit stimabilul şi onorabilul?

Că şi dumnealui e posesor de creier dar, din păcate, nu se pricepe să-l folosească.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră