Pelerinaj virtual la Biserica Sfântului Mormânt

07 Apr 2020 | scris de A.A.
Pelerinaj virtual la Biserica Sfântului Mormânt

Rețeaua de socializare „Elitsy” a lansat proiectul „Pelerinaje virtuale”, permițând oricui să viziteze cele mai cunoscute locuri creștine din întreaga lume.

Inițial, proiectul a fost creat pentru a ajuta persoanele cu dizabilități să experimenteze frumusețea locurilor sfinte, conform elitsy.ru.

Primul tur virtual disponibil este dedicat Bisericii Sfântului Mormânt. Deși aceasta este închisă credincioșilor, momentan, din cauza pandemiei Covid-19, prin intermediul acestui proiect de pelerinaj virtual, oricine poate vizita întregul complex architectural în care se adăpostesc mai multe biserici şi capele.

Pentru a începe turul virtual, puteți folosi orice dispozitiv (computer, tabletă sau smartphone). Folosind cursorul, puteți roti o imagine tridimensională în orice direcție, în unghiuri diferite, ceea ce vă permite să vizualizați în detaliu fiecare panoramă.

Accesul virtual în linkul de mai jos:

https://zapiski.elitsy.ru/3d_tour_hram_groba_gospodnya_v_ierusalime?partner=3dHGG&utm_source=unisender&utm_medium=email&utm_campaign=vizualniy-tur-30-march&utm_content=vizualniy-tur&utm_term=button&utm_source=EM

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Credinta

Ultima oră