Un autor român, vândut în 38 de țări. Volumul apare în februarie și în România

10 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Un autor român, vândut în 38 de țări. Volumul apare în februarie și în România

În România, lansarea thrillerului Cartea Oglinzilor va avea loc pe 4 februarie, dar până atunci, o puteți comanda încă de astăzi pe www.raobooks.com.

Cartea Oglinzilor îl aduce în fața cititorului pe agentul literar Peter Katz care, în cei cinci ani de carieră, a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea însă nu a reuşit să îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richard oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wieder, încât Katz nu ştie ce să creadă: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informaţii care pot duce la elucidarea cazului? Intrigat, agentul literar demarează o investigaţie pe cont propriu
pentru a descoperi adevărul.

„Inteligent și sofisticat. O crimă povestită așa cum Picasso picta tablouri.“ spune Lee Child despre acest volum.

Din 2005, Editura RAO publică titlurile lui Eugen Ovidiu Chirovici. Mai puteți citi și: O amintire de la Paris, Sanitarium, Cine a ucis-o pe Nora Jones, Hoodoo Creek, Pulbere neagra, Voodoo, labirynth.com, Misterele Istoriei, Puterea, La broasca leșinată, Suflete la preț redus, A doua moarte.

Alte stiri din Carte

Ultima oră