Bookfest: Pagini de istorie despre Casa Regală, la editura Curtea Veche Publishing

11 Mai 2015
Bookfest: Pagini de istorie despre Casa Regală, la editura Curtea Veche Publishing
Pentru că suntem în preajma Zilei Regalității, editura Curtea Veche Publishing completează la Bookfest oferta de cărți dedicate Casei Regale a României cu mai multe volume și o nouă colecție, “Regii şi reginele noastre”, serie care cuprinde cărți destinate copiilor și în care sunt prezentate figurile importante ale regalității românești. Primul titlu din acest volum, “Maria a României. Regina care a iubit viaţa şi patria” – de Adrian Cioroianu și Mihaela Simina, va avea evenimentul de lansare sâmbătă, 23 mai, la standul editurii și o prezintă pe Regina Maria a României ca un model de bunătate, înţelepciune şi cumpătare.

Actrița Diana Mandache lansează duminică, 24 mai la standul Curtea Veche Publishing “Cotroceniul regal”, volum din paginile căruia aflăm detalii inedite despre suveranii României – atât episoade din culisele politicii internaționale, cât și întâmplări din viețile personale.

Tot duminica, la ora 12 Curtea Veche vă invită la lansarea cărții “Cum supravieţuieşte monarhia într-o republică. Regele Mihai, românii şi regalitatea după 1989”, de Alexandru Muraru. Această frescă a primilor ani post-revoluționari și a tensiunilor care au apărut și au fost apoi dezamorsate va fi prezentată de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu și de Jiri Sitler, fostul ambasador al Cehiei în România, unul dintre apropiații Casei Regale a României. 

Alte stiri din Carte

Ultima oră