FlixBus reia cursele cu autocarul din şi spre România

19 Iun 2020 | scris de A.V.
FlixBus reia cursele cu autocarul din şi spre România

FlixBus reia cursele cu autocarul din şi spre România din 19 iunie. Conexiunile internaţionale vor fi disponibile din peste 10 oraşe, inclusiv Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Sibiu şi Arad.

Românii vor putea călători din nou în 5 ţări europene cu autocarele verzi.

FlixBus va deservi inițial conexiuni din reţeaua iniţială către peste 20 de oraşe din Franţa, Germania, Austria, Belgia şi Luxemburg. Printre altele, vor fi disponibile fără escală, oraşele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles.  

FlixBus va continua să îşi extindă oferta pentru călătorii români în perioada următoare, relatează rfi.ro.

Până la finalul lunii iunie, startup-ul de mobilitate va relua cursele internaţionale spre aproape 50 de destinaţii din Europa printre care se numără şi oraşe precum Budapesta, Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt.

În baza cererii clienţilor, reţeaua de rute este extinsă treptat. Biletele pentru curse pot fi deja cumpărate online.   

„După o pauză de 3 luni, suntem încântaţi să ne întoarcem în sfârşit pe şosele. Sperăm să îi putem aduce pe români cât mai aproape de viaţa lor de zi cu zi, oferindu-le oportunitatea de a ajunge spre destinaţii europene în mod accesibil”, a declarat László Arany, director regional. „În ultimele săptămâni echipa noastră a dezvoltat un nou concept de igienă care va permite pasagerilor să călătorească cu autocarul pe distanţe lungi în siguranţă, chiar şi în situaţia actuală”, a precizat acesta.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră