Wizz Air, doua rute noi spre Danemarca si Germania. Preturi promotionale

20 Iul 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Wizz Air, doua rute noi spre Danemarca si Germania. Preturi promotionale

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare din România, a anuntat două noi rute din Bucureşti spre Hanovra şi Billund cu începere din 13 şi 16 decembrie cu două zboruri pe săptămână în zilele de marţi şi sâmbătă, respectiv luni şi vineri. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com şi pot fi rezervate cu preţuri începând de la 109 RON.

Billund este orașul de origine al Lego Group și este, totodată, cunoscut pentru parcul tematic Legoland. Orașul este o destinație populară pentru turiști, în special pentru familiile cu copii. Din 2009  găzduiește, de asemenea, Lalandia Billund, un parc de distracții și centru de activități acvatice. Mai multe  atracții turistice, printre care Givskud Zoo și Kongernes Jelling, patria regilor vikingi, pot fi vizitate în zonă. 

Hanovra este un oraș important din partea de nord a Germaniei, cu o populație de 518.000 de locuitori, și este cel de-al treisprezecelea ca mărime din țară. Acum, odată cu cea mai nouă rută Wizz Air, oricine poate descoperi principalele atracții din Hanovra: peisaje unice, grădini relaxante, inclusiv una dintre cele mai frumoase din Europa, Grădinile Herrenhausen, și multe altele în oraș și în regiune. Prin anunțul de astăzi Hanovra devine al 124-lea aeroport din rețeaua WIZZ.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016 și va opera de la 9 aeroporturi dintre care 7 baze operaționale deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air oferă, în prezent, 118 rute către 16 țări, pentru multe dintre ele tarifele încep de la 39 RON*, ceea ce asigură accesibilitate între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât și de relaxare. Operațiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect în Romania peste 3.300 de locuri de muncă** în industriile conexe, cum ar fi turism și cea hotelieră. Odată cu aceste noi destinații WIZZ oferă, din Bucureşti, în total 45 de rute către 18 țări.

Alte stiri din Business

Ultima oră