(VIDEO) DUBLU KNOCKOUT BRUTAL la MALL. Dorel, SOMN DE VOIE, după ce l-a făcut "cioară" pe un tânăr

19 Mai 2015
(VIDEO) DUBLU KNOCKOUT BRUTAL la MALL. Dorel, SOMN DE VOIE, după ce l-a făcut
O filmare de amator a devenit virală pe internet, după ce protagonistul este făcut knockout, de două ori într-un minut, de către aceeași persoană. Bărbatul, să-i zicem Dorel, făcea comentarii rasiste la adresa unui tânăr de culoare.

În primă fază bărbatul de culoare se ferește să interacționeze cu agresorul, observându-se clar intenția acestuia de a evita un conflict iminent.

Pentru că Dorel hărțuitorul nu se lasă, tânărul îl pocnește scurt, realizând un prim knockout, după care se îndepărtează de individ. Însă Dorel nu înțelege că adversarul îi este net superior și îl urmărește în continuare, strigând după el "cioară" și alte apelative rasiste.

Pentru că nu încetează, tânărul îl întreabă la un moment dat de ce face asta și îi spune să-l lase în pace și să-și vadă de treabă.

Pentru că Dorel insistă cu hărțuiala, are loc un al doilea knockout, dar de data asta Dorel nu se mai ridică, plonjând într-un somn profund, cu mâinile și picioarele în poziția "stea de mare".

"Nu mă băgați în seamă, eu am venit să dorm"

Bărbatul a devenit bătaia de joc a rețelelor de socializare, internauții realizând scurte animații sau fotografii care ilustrează nivelul de prostie la care se poate ajunge.

Videoclipul a depășit 10 milioane de accesări.
 
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră