Spital luat cu asalt după naşterea unui copil-extraterestru (Video)

13 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Spital luat cu asalt după naşterea unui copil-extraterestru (Video)

Un copil născut în Patna, India, este considerat extraterestru. Este vorba despre o fetiţă, care s-a născut diformă, cu o crustă în loc de piele, şi care a i-a provocat un şoc mamei sale încât aceasta refuză să o alăpteze, relatează ibtimes.co.uk. 

Mama copilei, în vîrstă de 28 de ani, a născut prematur la 22 ianuarie. După ce s-a dus vestea naşterii unui copil "extraterestru", spitalul a fost luat cu asalt de lumea curioasă să-l vadă. Medicii au fost nevoiţi să folosească forţa pentru a împrăştia mulţimea curioasă. Între timp, părinţii fetiţei au respins-o pe motiv că este blestemată.

 

 

"Habar n-am ce s-a întâmplat", susţine mama fetiţei. "Familia mea este complet devastată. Sunt şocată. Abia aşteptam să devin mama unui copil, fie fată, fie băiat", a adăugat ea. Mama fetiţei a refuzat să o alăpteze sau măcar să o ţină în braţe, după ce a dus-o acasă.

Conform medicilor, fetiţa nu va supravieţui mult timp din cauza organelor nedezvoltate. Ei au arătat că numai într-un caz din 10 milioane precum acesta, copilul reuşeşte să trăiască o perioadă mai lungă de timp.  

Fetiţa suferă de o boală genetică rară, Ihtioza Arlechin, rezultatul unei malnutriţii severe, care duce la diformităţi ale feţei şi îngroşarea pielii. De asemenea, în cazul celor născuţi prematur, sunt posibile deformări ale organelor genitale, ale ochilor şi membrelor. Pielea este ca o crustă albă brăzdată de crăpături, expunând copilul la infecţii bacteriale, adesea mortale. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră