Ședință foto cu final neașteptat... De la piramidele egiptene la închisoare!

14 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
Ședință foto cu final neașteptat... De la piramidele egiptene la închisoare!

Legile sancționează nuditatea foarte diferit de la o țară la alta. De exemplu, este acceptat să mergi cu sânii la vedere pe străzile din New York, dar gestul este sever sancționat în zona piramidelor egiptene. Un manechin a avut, totuși, curajul să ignore regulile în aceste zone și a făcut o ședință foto originală.

Marisa Papen din Belgia nu a avut probleme de acest gen în vreo 50 de țări unde s-a expus în toată splendoarea. Și a făcut ce știa, adică să-și etaleze nuditatea și la celebrele piramide, unde l-a găsit pe fotograful Jesse Walker.

Cei doi ar fi mituit un gardian înainte de a fi arestați de doi bărbați. Dar gardianii n-au renunțat la ideea că templele lor antice au fost asociate cu o femeie în pielea goală și au decis trimiterea la închisoare a manechinului și fotografului.

Știam că închisorile din Egipt sunt diferite de cele din Belgia sau din orice altă țară occidentală, dar nu știam la ce mă pot aștepta înainte de a ajunge acolo, spune Papen. În prima celulă pe care am văzută erau cel puțin 20 de bărbați, unii pe pământ, inconștienți, alții întindeau mâinile printre zăbrele, sângerând și urlând, povestește Marisa. 

După câteva ore în celulă, Papen și Walker au fost duși în fața judecătorului care i-a avertizat ca niciodată să nu mai  procedeze atât de scandalos.

Dar asta nu a împidicat-o pe  Marisa Papen să posteze fotografile pe internet, cu comentariul: ceva de care Cleopatra ar fi mândră, transmite yahoo style france.

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră