Recompensă uriaşă pentru găsirea unei genţi cu acte

13 Noi 2017 | scris de Istvan Deak
Recompensă uriaşă pentru găsirea unei genţi cu acte

O femeie din Berlin bate toate recordurile în materie de oferire a unei recompense pentru recuperarea unei genţi. Femeia, care are peste 50 de ani şi doreşte să-şi păstreze anonimatul, a cumpărat vineri o pagină întreagă de publicitate pentru a publica un anunţ în care promite o recompensă de 30.000 de euro pentru recuperarea unei genţi fabricate de un renumit producător italian şi care i-a dispărut din data de 4 noiembrie.

În anunţul publicat în cotidianul popular Bild se precizează că doreşte să recupereze o servietă Brioni, de culoare gri, "inclusiv conținutul complet al acesteia", scrie spiegel.de.

"Scopul meu este să-l fac pe cel care a luat-o să o aducă înapoi", a declarat ea pentru Spiegel. În geantă se aflau bijuterii de familie şi documente importante.

O pagină integrală de publicitate în ediția berlineză a cotidianului Bild costă 23.866 de euro, a precizat publicația germană.

Poliția din Berlin a spus că a fost într-adevăr contactată în legătură cu furtul unei serviete din principala gară feroviară din capitala Germaniei pe data de 4 noiembrie, însă nu a confirmat dacă obiectul este același cu cel la care face referire anunțul publicitar publicat în cotidianul Bild.

Geanta a fost furată la 4 noiembrie dintr-un restaurant japonez aflat în Gara Centrală din Berlin, 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră