Kate Middleton a Japoniei, descoperită că trăia în secret în Anglia

20 Sep 2015
Kate Middleton a Japoniei, descoperită că trăia în secret în Anglia
O prinţesă japoneză, considerată un fel de Kate Middleton a ţării sale, dar numai pentru poziţia sa în familia imperială, a fost descoperită că trăieşte în Anglia de anul trecut, scrie independent.co.uk. Prinţesa Mako de Akishino, prima nepoată a împăratului japonez Akihito, face un master în Artă la Universitatea Leicester.

Prinţesa, în vârstă de 23 de ani, sora prinţului Hisahito, este a treia în ordinea succesiunii la Tronul Chrysanthemum. Ea este foarte rar văzută în public în ţara sa natală. 

Cu toate acestea, a dus o viaţă normală de studentă în  East Midlands, din septembrie anul trecut. Locuieşte în cămin, se plimbă liberă prin campusul universităţii şi a lucrat la Coventry Museum, în cadrul unui program, pentru a câştiga experienţă. 

"A fost o experienţă extraoedinară", a spus prinţesa, conform relatărilor Leicester Mercury. Casa Imperială a Japoniei a recunoscut că prinţesa Mako  se află la studii în Anglia, urmând să-şi termine masteratul în luna ianuarie, anul viitor.

"Este o studentă extraordinară", a declarat profesorul Simon Knell, îndrumătorul de masterat al prinţesei. "Mi-aş dori ca toţi studenţii să fie politicoşi şi atât de devotaţi ideilor lor şi ale celorlalţi. A fost o plăcere să lucrez cu ea. Este modestă şi foarte amabilă. O persoană foarte drăguţă", a mai spus profesorul despre prinţesă.

Citiţi mai multe ştiri din Bizar!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră