OPT ZILE a stat un BEBELUȘ ÎNGROPAT DE VIU în cimitir. Dorința de viată a micuțului a fost mai tare ca dorința mamei lui de a-l ucide

13 Mai 2015
OPT ZILE a stat un BEBELUȘ ÎNGROPAT DE VIU în cimitir. Dorința de viată a micuțului a fost mai tare ca dorința mamei lui de a-l ucide
Un nou-născut care a fost îngropat DE VIU timp de OPT ZILE într-un cimitir a fost găsit ÎN VIAȚĂ. Plânsetul copilului a fost auzit de o femeie care culegea plante în apropiere, acesteia făcându-i-se frică, scrie The Morning Post. Apoi femeia s-a dus la cel mai apropiat post de poliție și a povestit că a auzit țipete de copil într-un cimitir. Inițial, a fost luată peste picior de polițiști, aceștia glumind pe seama ei că aude voci, însă femeia a insistat atât de tare, încât unul dintre polițiști a fost de acord să meargă cu ea să investigheze.

Nu mică i-a fost mirarea să constate că femeia avea dreptate, din cimitir se auzeau scâncete de copil. Omul legii a indentificat locația, un mormânt acoperit superficial cu pământ și pietre. Începând să sape, polițstul a găsit o cutie de carton, în care se afla un bebeluș, fetiță, de nici două luni, murdar din cap până în picioare de noroi, dar care plângea de mama focului. Imediat, polițistul și-a chemat colegii și o amblanță, care a transportat copilul la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Agenția de știri Xinhua a relatat pe larg subiectul și citează un comunicat al poliției din Nanguo, China, care precizează că bebelușul a fost abandonat cu OPT ZILE în urmă de către mama sa, care a vrut să scape de el pentru că se născuse cu buză de iepure. Abandonurile de noi născuți sunt destul de întâlnite în China, mai ales la bebelușii care se nasc cu malformații, iar părinții se gândesc că nu au bani pentru tratament, așa că îi abandonează. Însă, așa comune cum sunt astfel de abandonuri, sunt pe măsură aspru pedepsite.



În acest caz, părinții au observat că micuțul s-a născut cu buză de iepure, așa că au luat decizia să-l abandoneze. Opt zile după decizia acestora, dorința de viață a bebelușului a fost atât de tare, încât a rezistat fără mâncare atâta timp, în întuneric beznă, fără nimic să-i țină cald, cu apa infiltrându-se în cutia de carton, plin de mizerie și noroi. Nu se știe exact cum a rezistat atâta timp, medicii nu au reușit să dea un răspuns exact, fiind la fel de uimiți ca și polițiștii.

Părinții au fost identificați de autorități și duși în custodia poliției, urmând să fie acuzați pentru tentativă de omor. Pe lângă părinți, încă cinci rude ale acestora, care știau ce urmează să se întîmplem au fost arestate și ele și acuzate de complicitate la omor. Este foarte posibil ca toți să primească închisoare pe viață.

Micuțul a fost dat spre adoție, mai multe familii dorind să-l salveze, după ce au aflat povestea lui.
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră