Ofertă de UN MILION DE DOLARI pentru Monica Lewinsky. Un muzeu vrea rochia pe care Bill Clinton și-a lăsat sămânța prezidențială

12 Mai 2015
Ofertă de UN MILION DE DOLARI pentru Monica Lewinsky. Un muzeu vrea rochia pe care Bill Clinton și-a lăsat sămânța prezidențială
Un muzeu al sexului a oferit Monicăi Lewinsky o sumă colosală pentru infama rochie albastră, pătată cu sperma fostului președinte Bill Clinton. Muzeul "Heritage Erotic Las Vegas" a marit o ofertă făcută anterior, de 250.000 dolari, la UN MILION, pentru rochia respectivă.

Monica Lewinsky a devenit celebră după ce a dezvăluit faptul că a avut o aventură cu președintele Bill Clinton. Ca probă, femeia a pus la dispoziția autorităților o rochie albastră, pe care apurtat-o în timpul unei partide de sex oral. Pe această rochie se afla o pată de spermă de care s-au folosit FBI-ul să extragă ADN-ul președintelui, comparat mai târziu cu o probă de sânge pusă la dispoziție de Bill Clinton.
 
Clinton a recunoscut mai târziu "relațiea fizică necorespunzătoare" cu Lewinsky, și a mărturisit toată afacerea la televizor. El a fost ulterior suspendat de Camera Reprezentanților pentru sperjur și obstrucționarea justiției, dar a fost achitat de Senat în februarie 1999.
 
Nu se știe dacă Lewinsky a acceptat oferta de a muzeului de sex pentru rochie.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră