Stiați că există OAMENI CU COARNE? Primul caz s-a înregistrat în 1500. Iată șapte cazuri REALE

13 Sep 2015
Stiați că există OAMENI CU COARNE? Primul caz s-a înregistrat în 1500. Iată șapte cazuri REALE
Nu se intampla foarte des, insa oamenilor le cresc coarne. Se numesc coarne cutanate și sunt rezultatul unei game largi de leziuni epidermice. Potrivit Jurnalului Mondial de Chirurgie Oncologica, coarne cutanate apar la barbatii de peste 55 de ani și la femeile de peste 65.

Oricât de rare sunt cazurile, acești oameni cu coarne au fost printre noi de ceva timp, primul caz fiind atent documentat în anii 1500. Să aruncăm o privire la șapte dintre cele mai interesante cazuri de persoane cu coarne. Toate reale și atent documentate.

1. Bătrânul din  Zheng Zhou



În 2006, un bărbat de 88 de ani de la Zheng Zhou, China, a atras atenția mass-media, după ce i-a crescut un corn mic, pe partea dreapta a capului. Omul a spus că a început să crească după ce a făcut un cucui. Medicii l-au diagnosticat cu hiperplazie cortexală și au executat o intervenție chirurgicală pentru a elimina cornul.

2. Ma Zhong Nan



În 2007, un bărbat de 93 de ani care trăia într-un mic sat din China, spera să găsească o soluție pentru problema ieșită pe cap. Cu cinci ani în urmă, Ma Zhong Nan își pieptăna ce-i mai rămăsese din păr și a reușit să-și rănească scalpul. Nu a acordat atenție micii zgârituri, dar, în curând, o substanță tare a început să-i iesă din cap. În doar o jumătate de an, omului i-a crescut un corn de 10 cm lungime pe partea de sus a capului. Dupa ce medicii i-au spus că nu pot să-l repare, a început să caute ajutor prin intermediul mass-media.

3. Bunica Zhao



În 2007, Yangcheng Evening Post a raportat că o femeie de 95 de ani, din orasul Zhanjiang, China, avea un corn curbat iesind din frunte. De fapt, nu era chiar un corn, ci o aluniță prea mare în formă de corn. Bătrâna, cunoscut sub numele de bunica Zhao, a declarat că alunița er amică la început, dar a crescut în timp. Nu avea vreo o durere din cauza cornului ei, aceasta afectându-i puțin vizibilitatea.

4. Saleh Talib Saleh



Saleh Talib Saleh a spus că ar fi avut vise repetate despre creșterea coarnelor pe cap, un fel de premoniții, până într-o zi, la 78 de ani, când visul său a devenit o realitate. Bătrânul yemenit a intrat în atenția mass-media, în anul 2007, când avea 102 de ani. Atunci a povestit pentru  Yemen Observer ce s-a întâmplat. Saleh a declarat că nu a avut nici o idee de ce cornul a început să crească, dar a crezut că a fost un cadou de la Dumnezeu. Cornul îi căzuse o dată, dar i-a crescut la loc în câteva luni. Deși îl deranja vizibil, Saleh a refuzat să-i fie îndepărtat. Potrivit medicilor de la un spital de specialitate, cornul bătrânului a fost cauzat de multiplicarea inexplicabilă a straturilor de piele intarită.

5. Abdul Razak



Polițist pensionat, Abdul Razak, din orașul Narasimharajapura, India, a avut mai multe coarne, crescute pe partea din spate a capului, în cel puțin 20 de ani. El s-a născut normal și nu a existat niciodată vreo excrescență deosebit pe partea din spate a capului. Însă, după pensionarea sa, coarnele început să crească. În 2008,  Razak avea cinci coarne de dimensiunea unui deget, care îi crescuseră în spatele capului. Cazul lui Abdul Razak este extrem de rar, iar acestea apar, uneori, din cauza grasimi acumulate in interiorul pielii.

Cititi si
Internată cu forța opt zile la psihiatrie pentru că polițiștii nu au crezut că... (VIDEO)
Loto 6/49 din 13 septembrie 2015. Vezi numerele câștigătoare


6. Femeia Unicorn



Această femeie în vârstă de 69 de ani, se pare că a trăit cu un corn curbat, de 20 cm lungime, ieșit din frunte. Ea a intrat în biroul unui medic, în 2008, spunând că a avut un cucui pe cap, acum două decenii, care s-au uscat și transformat într-un corn. Cornul cutanat a fost îndepărtat chirurgical.

7. Zhang Ruifang



Pe langa faptul ca este unul dintre puținii oameni care au trăit peste 100 de ani, în vârstă de 101 de ani, Zhang Ruifang are altă trăsătură care o desparte de aproape oricine altcineva de pe planeta. Acest bunicuță, din satul Linlou, China, are un corn asemănător cu al unei capre, care îi iese din partea stângă a frunții. A apărut ca un nodul mic, pe care Zhang și familia ei l-au ignorat, dar s-a transformat într-un corn în toată regula care masoara 6 cm. Expunerea lui Zhang în mass-media i-a câștigat sansa de a avea cornul eliminat chirurgucal, dar bătrîna a refuzat. Medicii au avertizat-o că punctul negru de pe partea dreaptă a frunții este un nou corn în devenire.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră