O creatură ciudată, adusă la ţărm de uraganul Harvey (VIDEO)

14 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O creatură ciudată, adusă la ţărm de uraganul Harvey (VIDEO)

O plimbare de-a lungul plajei Texas City a luat o întorsătură neașteptată pentru Preeti Desai când a dat peste o creatură care, în mod normal trăieşte sub apă, dar care a fost adusă la ţărm în timpul uraganului Harvey, relatează newsweek.com.

Desai a postat o imagine a creaturii marine pe Twitter, în speranța că cineva ar putea să o identifice: "Ok, biologii de pe twitter, ce naiba e asta? Am găsit-o pe o plajă din Texas City, TX ", a scris ea.

 

 

Un utilizator, Adam Summers, profesor la Universitatea din Washington și Școala de Științe acvatice și de pescuit, a declarat că această creatură poate fi identificată datorită resturilor de "coloraţii ale pielii, formei corpului și a capului, a dinților și a formei maxilarului".

În timp ce creatura, la prima vedere, părea că nu are ochi, Summers a subliniat că, de fapt, aceştia erau degradaţi. Potrivit specialiștilor biologi, există o mare probabilitate ca animalul să fie un șarpe anghilă cu colţi, dar ar putea fi și o anghilă de grădină sau conger. "Toate aceste trei specii se găsesc în afara Texasului și au dinți mari ca niște colţi", a declarat dr. Kenneth Tighe pentru BBC.

Șarpele-anghilă, de asemenea cunoscut sub numele de aplatophis chauliodus sau anghilă "tusky", se găsește de obicei în apele cu o adâncime cuprinsă între 30 și 90 de metri în Oceanul Atlantic de Vest. Se hrănește cu pești mici și cu crustacee și poate ajunge la 33 centimetri în lungime.

Alți utilizatori Twitter au fost de acord că, indiferent de numele animalului, este o creatură de coșmar.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră