Decizie bulversantă a actorului Mickey Rourke. Îşi modifică DIN NOU fizionomia!

05 Mai 2015
Decizie bulversantă a actorului Mickey Rourke. Îşi modifică DIN NOU fizionomia!
Actorul american Mickey Rourke, care a fost și boxer profesionist pentru o vreme, va continua, la cei 62 de ani ai săi, să-și modifice fizionomia, scrie luni ziarul belgian Le Soir, care ţine să sublinieze că actorul este „omul cu o mie de feţe” şi la propriu, şi la figurat.
Le Soir scrie că  se prefigurează o operație estetică mult mai complexă decât precedentele suferite de acest artist.

Devenit obsedat de bisturiu, Rourke nu s-a mai oprit din a-şi transforma trăsăturile feţei, până în punctul în care în prezent este aproape de nerecunoscut. Şi despre ce bărbat frumos – în tinereţe – vorbim!

Din păcate, nebunia tranformării fizionomiei nu se opreşte aici.

„O bucată de os prelevată din zona șoldului îi va fi grefată pe maxilarul superior, pentru a i se efectua apoi noi implanturi dentare”, a informat o sursă citată de New York Post, care a adăugat că medicii îi vor lua cartilaj de pe o coastă pentru a-i construi un nou nas.

Cunoscut pentru rolurile sale în filme de acțiune și dramă, Mickey Rourke a explicat că va încerca să repare distrugerile suferite de chipul său din cauza pumnilor primiți în ringul de box.

El a fost însă contrazis categoric de un jurnalist de la publicația americană menționată, Richard Johnson, care a urmărit o mare parte din meciurile actorului și a spus că aceasta nu a fost niciodată atins la figură.

De fapt, Mickey Rourke este „dependent de chirurgie (estetică). Se trezește dimineața, se uită în oglindă și nu-i place câtuși de puțin ce vede”, a comentat o altă sursă, nenominalizată. (M.C)

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră