Kim Kardashian ar fi exponentul imoralității, sunt de părere autoritățile irakiene

18 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Kim Kardashian ar fi exponentul imoralității, sunt de părere autoritățile irakiene

Autorități din Iran susțin că vedeta americană Kim Kardashian ar coopera cu cei de la Instagram în scopul de a-i determina pe utilizatorii iranieni de internet să aibă un comportament ''imoral''. Un procuror a anunțat că autoritățile iraniene au făcut mai mute arestări ale unor cetățeni iranieni care promovau comportamente ''imorale'' în mediu online.

Femeile pe Instagram au reprezentat în mod clar principalele ținte ale unei operațiuni sub acoperire, opt tinere modele fiind arestate pentru că au postat fotografii pe Instagram fără să poarte vălul tradițional hijab. Un purtător de cuvânt al unității iraniene de luptă împotriva criminalității cibernetice a avansat ipoteza potrivit căreia internetul în Iran a fost "infiltrat de agenți străini'', printre care se numără Kim Kardashian și directorul executiv al Instagram Kevin Systrom.

"Doamna Kim Kardashian este un model foarte popular, iar șeful Instagram îi spune ce să facă", susține Mostafa Alizadeh, care este purtător de cuvânt al unității respective, adăugând: ''bineînțeles că există și un suport financiar în această chestiune. Analizăm foarte serios această situație''.

Faimosul model Elham Arab a apărut în fața Curții revoluționare din Iran și a fost audiată, sesiunea fiind transmisă live la televizor. Purtând de această dată hijab, Elham Arab a declarat în fața instanței că-i pare rău că a ales cariera de model.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră