Experții în paranormal au spart "CODUL" celui mai cunoscut tablou din lume! MESAJUL SECRET ascuns de Da Vinci în Mona Lisa (VIDEO)

09 Mai 2015
Experții în paranormal au spart
Adepții teoriilor paranormale pretind că Leonardo Da Vinci ascundea existența vieții extraterestre, iar o dovadă în acest sens poate fi găsită în pictura Mona Lisa.

Site-ul Paranormal Crucible susține că a descoperit în celebra operă de artă un "mare preot extraterestru". Într-un material video bizar postat online, grupul arată formele de viață ascunse și identifică pretinse trăsături faciale, forma părului, a mâinilor și o mantie scrie The Mirror.

"Mulți teologi susțin că Leonardo Da Vinci a ascuns în mod deliberat coduri și mesaje secrete în majoritatea operelor sale. Dacă acest lucru este adevărat, atunci este rezonabil să presupunem că Mona Lisa a fost pictat pentru a ascunde istorice și religioase importante și, posibil, prezența extraterestră și implicarea ei în Biserica Romano-Catolică", se aude o voce generată de calculator.

De multă vreme, s-a speculat faptul că picturile lui Da Vinci ascund coduri și mesaje secrete.

În 2010, istoricii au spus că au identificat mai multe cifre și litere în ochii Mona Lisei, ceea ce putea fi interpretat ca fiind un posibil cod.

Artistul italian Ron Piccirillo spunea că, întors pe o parte, tabloul ilustrează, alături de chipul femeii cu zâmbetul misterios, capetele unui cimpanzeu, unui leu şi cel al unui taur. În plus, afirma că în mâna stângă a Mona Lisei se poate vedea ceea ce pare a fi un şarpe sau un crocodil.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră