Ce mai uita chirurgii prin pacienții operați: TELEFONUL MOBIL! (FOTO)

14 Mai 2015
 Ce mai uita chirurgii prin pacienții operați: TELEFONUL MOBIL! (FOTO)
Chiar dacă ești o proaspătă mămică și te aștepti ca cei apropiați să te caute pentru fireștile felicitări, nu prea sunt motive să te bucuri atunci când un telefon mobil vibrează chiar din propriul abdomen, mai ales că dispozitivul nici nu-i al tău.

O tânără iordaniancă în vârstă de 36 de ani a trecut prin cea mai nefirească experiență pe care viața i-a propus-o până acum.
După ce a devenit mămica unui băiețel de cinci kilograme, născut prin cezariană, deși fusese externată în condiții optime de sănătate a fost nevoită să se reîntoarcă la spital din cauza durerilor pe care le resimțea la nivelul abdomenului.

Ca în orice spital care se respectă, bietei femei i-a fost administrată o cantitate suficientă de analgezice, dar a fost în zadar, crizele de durere reveneau episodic, după cum le era vrerea.

Într-un final, o radiografie a dezvăluit și cauza puseurilor dureroase: un telefon mobil, conectat la rețea și cu acumulatorul în bună stare, vibra la primirea apelurilor destinate nimănui altcuiva decât chirurgului care efectuase operația de cezariană.

Desigur a lipsit elementul intențional, medicul având la dispoziție și alte metode de a scăpa de aparat, mult mai puțin dăunătoare pacienților săi.

Așadar, după ce a născut un copil, femeia a fost nevoită să se reîntâlnească cu bisturiul pentru a reda tehnologiei locul firesc în realitat!

Malpraxis-ul a generat și o dezbatere în parlamentul iordanian, ca în orice democrație oferind un bun prilej pentru a cere demisia guvernului.

O proaspătă mămică a avut "bucuria" de a simți vibrațiile unui telefon mobil chiar din abdomenul său, eveniment care nu putea avea o altă legătură decât cu operația de cezariană pe care o suferise.

Pentru cei interesați de achiziția unui telefon atât de rezistent, media nu menționează nimic despre producătorul dispozitivului.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră