Anunț DEMENT într-un ziar central, însoțit de fotografia unui copil marcat cu 666: "Vă invităm la BOTEZUL FIULUI DIAVOLULUI"

20 Mai 2015
Anunț DEMENT într-un ziar central, însoțit de fotografia unui copil marcat cu 666:
Un ziar central a anunțat botezul unui copil descris ca fiind "fiul diavolului". Anunțul era însoțit de o fotografie în care părul micuțului era aranjat să arate cifra 666. Cotidianul suedez Svenska Dagbladet a publicat fotografia și o adresă de mail la care trebuiau făcute confirmările de participare. Aceasta era "rehtom.snatas@...". Citită din dreapta la stânga, devine satans.mother (mama lui satan). Fotografia meniționează și numele copilului, "Lucy", sau "Lucifer". Textul de sub fotografie îi urează bun venit în această lume copilului: "Bine ai venit în lumea noastră, iubite Lucy. Botezul va avea loc în 23 mai, la biserica din strada Elmsta, ora 12:00."

Cititorii ziarului au fost absolut șocați de anunț și au sunat la redacție cu miile, sesizând uluiți gravitatea situației. Seful departamentului de publicitate de la Svenska Dagbladet, Björn Hygstedt a emis totuși un comunicat, în care menționează că nu a mai văzut așa ceva în viața lui și că sigur este o glumă dementă.

"Nu am văzut așa ceva până acum. Motivul pentru care mizeria a apărut în ziar este pur și simplu o greșeală. S-a greșit, n-au fost atenți. Din păcate, nu am reușit să prevenim așa ceva și este o rușine.Trebuie neapărat să ne asigurăm că nu se întâmplă din nou".

Autoritățile suedeze au preluat cazul și menționează că nu există vreun asemenea botez în realitate și recomandă ca cei care au citit anunțul să nu îl ia în serios. Evident, există și o altă abordare, cea a internauților, fanatici religioși, care lansează ipoteza că autoritățile suedeze încearcă să mușamalizeze botezul fiului diavolului.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră