Angelina Jolie şi Brad Pitt au adoptat un orfan sirian

22 Sep 2015
Angelina Jolie şi Brad Pitt au adoptat un orfan sirian
Starurile hollywoodiene Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vor mări familia cu încă un membru. Cuplul a adoptat un orfan sirian, copilul adăugându-se celor şase pe care îi au împreună cei doi actori, scrie Daily Mail.

Angelina Jolie a povestit că cei trei copii sirieni au rămas orfani după ce tatăl a fost ridicat de soldaţi, iar mama a fost ucisă într-un atac cu bombă. Ea a vrut să-i adopte pe toţi trei, dar Brad Pitt a temperat-o spunându-i că ar fi foarte greu pentru ceilalţi şase copii ai lor să se adapteze la schimbările bruşte din familie.

"Angie a vrut să-i adopte pe toţi trei, dar când s-a întors în SUA şi i-a spus lui Brad, el a spus nu", susţine o sursă citată de RadarOnline." Să sari de 6 la 9 copii este prea mult, iar Brad e preocupat de efectul unei astfel de decizii asupra celorlalţi copii. Dar Angie n-a plusat. Ştia că nu o să meargă. Au ajuns la un compromis şi au decis să adopte doar unul", a mai spus sursa citată.

Emisar special al Comisariatului ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), Angelina Jolie a vizitat de mai multe ori taberele de refugiaţi sirieni, fiind martora atrocităţilor la care au fost supuşi. Cuplul Jolie-Pitt  sunt părinţii a 6 copii, trei biologici şi trei adoptaţi: Shiloh 8 ani, gemenii Knox şi Vivienne, 6 ani, Maddox din Cambodgia,13 ani, Pax din Vietnam,11 ani şi  Zahara din Etiopia, 10 ani.

Citiţi mai multe ştiri din Bizar!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră