A născut şi la scurt a fost tăiată în două de liftul spitalului

21 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
A născut şi la scurt a fost tăiată în două de liftul spitalului

O  femeie a murit după ce a fost tăiată în două într-un lift din spital, la scurt timp după ce născuse a treia fiică. Rocio Cortes Nunez a fost transportată pe o targă la un alt etaj al Spitalului Doamna de Valme din Sevilla, sudul Spaniei, când a fost prinsă de lift, relatează Skynews.

Ea tocmai născuse într-o altă secţie și mergea spre maternitate pentru a se recupera și a sta cu nou-născutul, potrivit El Correro. Copilul  a scăpat nevătămat.

Femeia mai avea alte două fete, în vârstă de patru și cinci ani, potrivit presei locale, care a relatat despre tânăra de 25 de ani decapitată în oribila tragedie.

Se crede că ascensorul a pornit în sus, înainte de apăsarea butonului de comandă, fiind vorba despre o defecţiune tehnică

Cumnatul victimei, David Gaspar, a declarat pentru Europa Press că familia e "devastată" de moartea  femeii. Soțul acesteia, Jose Gaspar, a declarat pentru ABC Sevilla: "Sunt distrus total. Aşa nu mai poate merge. Azi a fost Rocio, dar mâine ar putea fi o altă persoană", a spus el.

Carmen Nunez a declarat că era foarte îngrijorată pentru fiica ei când a aflat că a avut loc un accident care implica un lift din spital.

"M-am dus la biroul de informare, mi-au spus că o fată a murit și apoi au confirmat că ea este fiica mea." Ce moarte crudă a suferit ", a declarat ea pentru Diario de Sevilla.

Ministrul Sanatatii Marina Alvarez a declarat ca "accidentul tragic" a fost investigat, conform El Pais. Ea a spus că ascensorul a fost supus controalelor la 12 august și a respectat regulamentul.

Reprezentanţii spitalulului s-au întâlnit cu oficiali din firma responsabilă cu întreținerea liftului şi au acordat sprijin familiei Nunez. Poliția, pompierii și medicii au venit rapid la locul incidentului, dar mama celor trei copii nu a mai putut fi salvată.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră