Concursul Miss Universe se menține, în ciuda închiderii granițelor Israelului pentru cetățenii străini. Cine reprezintă România

29 Noi 2021 | scris de Andreea Vasilescu
Concursul Miss Universe se menține, în ciuda închiderii granițelor Israelului pentru cetățenii străini. Cine reprezintă România

Israelul va găzdui concursul Miss Universe pe 12 decembrie în pofida impunerii de restricţii de călătorie în încercarea de a limita răspândirea noii variante de coronavirus, a declarat duminică ministrul israelian al Turismului, Yoel Razvozov, citat de  Reuters.

El a afirmat că participanţii la concurs, care se va desfăşura în staţiunea Eilat de la Marea Roşie, vor fi scutiţi de restricţiile de călătorie, însă vor fi supuşi testării PCR la fiecare 48 de ore şi vor trebui să respecte măsurile de precauţie.

Israelul a anunţat sâmbătă că va interzice intrarea tuturor străinilor în ţară pentru a proteja populaţia de contaminarea cu varianta Omicron de coronavirus.

„Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie”, le-a spus Razvozov jurnaliştilor.

„Vom şti cum să gestionăm acest eveniment. Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula”, a mai spus ministrul israelian.

România va fi reprezentată de Carmina Cotfas, în vârstă de 20 de ani, care a arătat presei din România, marți, ce rochie va purta la proba „costum național”.

Miss Universe România va îmbrăca o rochie creată de designerul Israelian Aviad Arik Herman, inspirată de portul Reginei Maria a României. Ținuta este împodobită cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului, iar valoarea ei depășește 20.000 de dolari.

Rochia cu care tânăra Carmina Cotfas va defila la proba costum național, în cadrul finalei din Israel a Miss Universe, este o rochie tribut a portului tradițional românesc și o reinterpretare a sumanului purtat de Regina Maria a României.

Alte stiri din Life style

Ultima oră