TRAGEDIE la o proprietate a lui Lucian Bute din Canada. Doi oameni au murit şi unul este rănit grav

06 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
TRAGEDIE la o proprietate a lui Lucian Bute din Canada. Doi oameni au murit şi unul este rănit grav

 Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Montreal, Canada. Această locuinţă este deţinută în acte de pugilistul Lucian Bute. Potrivit primelor informaţii, balconul apartamentului s-a prăbuşit. Doi oameni au murit, iar un al treilea, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a fost rănit grav. Toate cele trei persoane se aflau în balcon în momentul în care acesta s-a prăbuşit, potrivir RTV. 

Potrivit presei canadiene, balconul se afla la etajul 3 al imobilului. Incidentul s-a produs în jurul orei 2.00 (ora locală), în noaptea de sâmbătă spre duminică (ora 9.00, la Bucureşti). Balconul prăbuşit se afla la 15 metri deasupra intrării în garajul subteran al blocului.

PUGILISTUL LUCIAN BUTE A FOST INVINS SAPTAMANA TRECUTA LA QUEBEC

Bute şi soţia sa au 24 de apartamente în Canada, apartamente pe care le-au cumpărat şi imediat le-au închiriat. Fostul campion mondial de box a cheltuit în urmă cu câțiva ani nu mai puţin de trei milioane de dolari în achiziţionarea de imobile. El a cumpărat 24 de apartamente în Montreal, pe care apoi le-a închiriat. Administratorul imobilelor este chiar soţia lui Lucian, Elena.

Imobilul se află în zona Lachine din Montreal. Lucian Bute a boxat la 29 noiembrie la Quebec, unde a fost învins la puncte de James DeGale, britanicul rămânând deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră