Șef de Post din Bistrița-Năsăud, împușcat mortal chiar în secţia de poliţie. Subcomisarul avea 43 de ani

25 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
Șef de Post din Bistrița-Năsăud, împușcat mortal chiar în secţia de poliţie. Subcomisarul avea 43 de ani

„Confirm faptul că şeful Secţiei de Poliţie Rurală Petru Rareş, subcomisarul Tomoiagă (43 de ani), s-a împuşcat cu arma din dotare şi a decedat. Deocamdată nu ştim ce s-a întâmplat. E echipa acolo, vom reveni cu un comunicat”, a declarat pentru Timp Online chestorul Marius Linul, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud.

„În dimineaţa zilei de 25 aprilie 2016, în jurul orei 8.00, şeful secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Petru Rareş a fost găsit în birou de către un coleg prezentând leziuni provocate prin împuşcare la nivelul pieptului. A fost anunţată Ambulanţa, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului. Este vorba de sinucidere”, a spus și Alexandra Vereşezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Potrivit primarului comunei Petru Rareş, Vasile Cocos, subcomisarul Tomoiagă "nu e localnic".

"E de prin Beclenuţ, Săsarm, aşa ceva, face naveta. E căsătorit cu o învăţătoare şi are două fetiţe. În ultima perioadă, nu a fost în comună. Timp de două luni a fost plecat la Slatina, la nişte cursuri. Abia de vreo săptămână s-a întors şi nici nu am apucat să vorbesc cu el. De când am aflat ce s-a întâmplat, nu mai pot vorbi. A fost un băiat extraordinar. Domnul vice m-a sunat că trebuia să meargă până la Baţa şi mi-a spus că Tomoioagă pare că a decedat la postul de poliţie. Atât ştiu. Mai multe nu ştiu. Sunt şocat. A fost un băiat extraordinar, aşa ceva vă spun că mai rar se naşte. A fost ofiţer superior, foarte bun şi apreciat de colegi", a mai spus primarul.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră