Scandal provocat de doi deputați PSD într-un fast-food din Capitală. Au refuzat să poarte mască și s-au certat cu polițiștii

07 Iul 2020
Scandal provocat de doi deputați PSD într-un fast-food din Capitală. Au refuzat să poarte mască și s-au certat cu polițiștii

Deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă au fost protagoniștii unui incident, în această dimineață, în sectorul 3 al Capitalei, ei provocând un scandal într-un restaurant de tip-fast-food, deoarece au refuzat să poarte mască de protecție, relatează Știrile PRO TV.

Potrivit unui comunicat al poliției, cei doi deputați PSD au refuzat să poarte masca de protecție, atunci când au mers la shaormerie, iar angajații localului au cerut sprijinul unei patrule de poliție.

″În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar”, se arată în comunicatul citat.

Cei doi deputați au fost amendați de polițiști. Astfel, Adrian Solomon a fost sancționat cu 1600 lei, în timp ce Irinel Ioan Stativa a primit o amendă de 1000 lei.

“Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră