Prince a fost incinerat în cadrul unei ceremonii private

24 Apr 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Prince a fost incinerat în cadrul unei ceremonii private


„Acum câteva ore, Prince a fost omagiat de un mic grup de persoane pe care le iubea cel mai mult: familia sa, prietenii şi muzicienii. A fost o frumoasă ceremonie privată, pentru a i se spune la revedere, cu toată dragostea”, a declarat, într-un comunicat, purtătoarea de cuvânt. „Trupul neînsufleţit al lui Prince a fost incinerat, iar locul în care se află cenuşa va rămâne unul privat”, a mai spus aceasta, adăugând că un anunţ privind omagierea publică a lui Prince va fi făcut în curând, scrie 20minutes.fr.
Aşa cum au făcut-o şi autorităţile, şi purtătoarea de cuvânt a precizat că rezultatele autopsiei efectuate vineri, pentru a determina cauzele morţii muzicianului, nu vor fi cunoscute mai devreme de o lună.
Cauzele decesului lui Prince, la 57 de ani, rămân necunoscute, fiindcă poliția nu a găsit semne de sinucidere și nici de traumatisme. Cântărețul american, decedat în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost găsit în stare de inconștiență într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reședința sa.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră