Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a infectat cu Covid-19: ”Am primit tratament”

26 Aug 2020 | scris de A.V.
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a infectat cu Covid-19: ”Am primit tratament”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, miercuri, că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. El spune că, deși nu a avut niciun ”simptom specific”, a început să se simtă rău marți seara.

Astfel, după ce a efectuat un test în cursul zilei de miercuri, a aflat că este pozitiv pentru Sars-CoV-2.

”Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă” - a anunțat primarul sectorului 3, Robert Negoiță.

Activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3 a fost suspendată miercuri după-amiază, informează instituţia.

″În această după-amiază, activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3, din Calea Dudeşti nr. 191, a fost suspendată. Ne cerem scuze pentru disconfort şi vom reveni în curând cu mai multe detalii”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 3.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră