Cazul Colectiv. Patronul Gancea: Nu am făcut niciun fel de verificare

24 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Cazul Colectiv. Patronul Gancea: Nu am făcut niciun fel de verificare

Procurorii de la Parchetul General au finalizat ancheta în dosarul Colectiv, urmând ca în scurt timp cei trei patroni ai clubului să fie trimiși în judecată. Iată declarația lui Paul Gancea, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv.

Declarație Paul Gancea: "În legătură cu amenajările din interior, pot preciza că era burete antifonant amplasat pe stâlpii de protecție, cât și pe tavan. Scopul acestor bureți este de a izola fonic, știu acest aspect de la Alin Anastasescu. Nu știu cum se întrețin acești bureți și nici nu știu dacă au fost întreținuți. Știu doar că au fost spălați la un moment dat, probabil cu apă. Nu am fost prezent la momentul în care s-a făcut curățenie. Ca atare, nu știu cine a efectuat activitatea respectivă și în ce fel. Incinta era dotată cu 4 ventilatoare, fiind montate aproape de tavan, diametral opuse, dispuse 2 pe o parte, 2 pe o parte. Nu știu cum funcționează aceste ventilatoare. În general, la spectacole la care participă multe persoane, aceste ventilatoare funcționează. Se fuma în interiorul clubului. Întrucât eu așa am intrat în societatea Colectiv, nu am făcut niciun fel de verificare cu privire la materialele care sunt pentru izolare acustică, ca atare, nu am verificat dacă sunt ignifuge sau ușor inflamabile (...). Referitor la cea de-a doua ușă, pot preciza că nu se poate trece dintr-o parte din alta, dar nu știu de ce nu se poate trece. Acolo este pusă instalația de sunet (...).

Întrebare: Care au fost amenajările/ modificările aduse spațiului închiriat de SC Colectiv Club SRL?

Răspuns: În interior au fost amenajate niște băi, alături de cele existente. În concret, au fost amenajate cele destinate fetelor, în exterior au fost amenajate alte două băi în gangul alăturat. Alte amenajări nu s-au realizat după ce am intrat eu în societate.

Întrebare: Cunoșteați ce amenajări s-au efectuat anterior intrării în firmă?

Răspuns: Nu, nu știam ce elemente existau ori nu; am observat buretele aplicat și pe stâlpi după ce am intrat în societate; știam de la Alin că este burete fonic destinat unei acustici mai bune.

Întrebare: Ați adus ceva modificări la container în perioada cât ați fost administrator?

Răspuns: Nu, am menținut aceeași stare de la momentul venirii mele în societate".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră