Săptămâna viitoare, o delegație comună a Parlamentului va fi la Oslo pentru a discuta cazul familiei Bodnariu

13 Ian 2016 | scris de Magda Marincovici
Săptămâna viitoare, o delegație comună a Parlamentului va fi la Oslo pentru a discuta cazul familiei Bodnariu
O delegație comună a Camerei Deputaților și Senatului intenționează să efectueze, în perioada 18 - 20 ianuarie, o vizită oficială la Oslo pentru a discuta cu reprezentanții Parlamentului Norvegiei despre legislația referitoare la protecția copilului, pornind de la cazul familiei Bodnariu, a precizat, miercuri, pentru Agerpres, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Petru Filip.
 
"O delegație comună Camera Deputaților - Senat, în săptămâna viitoare, 18-20 ianuarie probabil, va fi la Oslo. (...) Este o acțiune comună pentru că Norvegia este un Parlament monocameral, dar cred că este foarte bine pentru că legislația privește Parlamentul în ansamblul său. Cred că ar face bine pentru ambele Camere, și pentru Camera Deputaților și pentru Senat, o discuție la fața locului pe probleme ce țin de legislația protecției copilului", a declarat senatorul Filip.
 
Potrivit acestuia, Comisia pe care o conduce a întocmit, în cursul zilei de miercuri, un Memorandum privind această vizită oficială la Oslo, documentul urmând să fie semnat de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, supus atenției Biroului permanent și transmis președintelui Parlamentului Norvegiei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră