O tragedie care putea fi evitată: femeia omorât de câini la Lacul Morii a fost mușcată în același loc în urmă cu un an

21 Ian 2023
O tragedie care putea fi evitată: femeia omorât de câini la Lacul Morii a fost mușcată în același loc în urmă cu un an

Ana Oroș (43 de ani) a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6, în timp ce era la alergat.

Ana Oroș era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București. De asemenea, făcea voluntariat în cadrul Pachamama România. Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare. Pe 20 aprilie 2022 ea o fost atacată de o haită de câini în același loc. Atunci a fost salvată cu greu, iar colegii au intervenit pentru a strânge fonduri. Atunci a fost salvată de doi bicicliști care treceau prin zonă, iar ulterior a ajuns la spital cu răni grave. A trecut prin multe intervenții chirurgicale, iar medicii au reușit să-i ofere o nouă șansă la viață și o nouă șansă să se ocupe de acțiunile caritabile pe care le iubea atât de mult.

Colegii femeii de la Alpin Club Pro-Mont București au transmis un mesaj pe Facebook, anunțând că totuși speră să nu fie vorba despre prietena lor.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră