O directoare de la Sănătate Publică, demisă pentru că posta bancuri pe Facebook

01 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O directoare de la Sănătate Publică, demisă pentru că posta bancuri pe Facebook

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat marţi că o va demite pe directoarea adjunctă a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Laura Acatrinei, pentru că stă toată ziua pe Facebook, în loc să promoveze vaccinarea.

"O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi", a declarat ministrul într-un interviu acordat news.ro.

Bodog a mai spus că a trimis o echipă a Corpului de control în Caraş-Severin - judeţ în care au fost peste 1.110 cazuri de rujeolă şi trei decese - întrucât directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică refuză să demisioneze pe motiv că nu are nicio vină.

Laura Acatrinei, medic epidemiolog, este director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani din luna aprilie a acestui an, după ce postul nu a mai fost ocupat mai bine de patru ani. Laurei Acatrinei a fost numită interimar.

Ultima postare pe Facebook a Laurei Acatrinei este de vineri, ora 16.44, când aceasta a postat un banc. În aceeaşi zi, directorul adjunct al DSP Botoşani are cel puţin 14 postări, majoritatea bancuri şi citate celebre, la interval de 1-2 minute.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră