Ministerul Educației transmite ce se va întâmpla cu examenele naționale și cu structura anului școlar

29 Mar 2020 | scris de A.A.
Ministerul Educației transmite ce se va întâmpla cu examenele naționale și cu structura anului școlar

Monica Anisie, Ministrul Educației transmite un mesaj clar elevilor, profesorilor și părinților: Ministerul Educației va veni cu precizări concrete, în cel mai scurt timp, cu privire la structura anului școlar 2019-2020, ce se va întâmpla cu examenele naționale și când vor fi reluare cursurile, cu mențiunea că toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19.

În ultima perioadă circulă mai multe informații false cu privire la posibilitateta reluării cursurilor pe 18 mai, iar semestrul al II-lea s-ar putea încheia pe 24 iulie 2020. Ministrul Educației a subliniat încă o dată că această informație este una falsă și roagă părinții, elevii și cadrele didactice să se informeze doar din surse oficiale.

Mesajul ministrului transmis prin intermediul unei rețele de socializare: ”În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenți și mai înțelepți și să nu credem orice știre falsă!!!

Dragi elevi și studenți, Stimați colegi,

Fiți atenți că în spațiul public circulă tot felul de știri false! Nu vă lăsați manipulați și informați-vă din surse oficiale!

Vă rog să aveți încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vom putea relua cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței/dizertației/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc.

Cum bine se știe, toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19!!

Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranță și sănătoși!”

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră