Mega Image acordă sporuri de 25% angajaților săi

08 Apr 2020 | scris de A.A.
Mega Image acordă sporuri de 25% angajaților săi

Mega Image va acorda angajaţilor din magazine şi depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în perioada 9-31 martie 2020, în contextul extinderii pandemiei de coronavirus, a anunţat retailerul.

De asemenea, compania va aplica în această perioadă planul de măriri salariale anuale stabilit.

"Mega Image îşi respectă angajamentul faţă de angajaţi, şi continuă să le răsplătească acestora eforturile şi implicarea, conform planului de măriri salariale anuale deja stabilit, cu implementare în această perioadă. Mega Image acordă un spor de 25% pe fiecare zi lucrată în perioada 9-31 martie, pentru angajaţii din magazine şi depozite. De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente. Pentru a susţine angajaţii cu copii, în perioada declarată de situaţie de urgenţă, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor, în conformitate cu noile prevederile legale anunţate în perioada de urgenţă", se arată într-un comunicat al retailerului remis Agerpres.

Nu în ultimul rând, pentru angajaţii din categoria cu risc ridicat de infecţie cu virusul, respectiv cei cu vârste începând de la 65 de ani, Mega Image le oferă zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent fiecărui angajat, urmând ca perioada să fie modificată în funcţie de schimbările intervenite la nivel naţional.

Acţiunile de recompensare se aplică specific pe categorii de angajaţi, de la sediul central, din depozite şi din magazinele Mega Image, ceea ce înseamnă că peste 12.000 vor beneficia de aceste măsuri.

Mega Image a implementat deja măsuri de siguranţă şi de protecţie, atât în magazine, în depozite, cât şi la sediul central. Toate magazinele au în prezent măsuri suplimentare de siguranţă, de la dezinfectare şi igienizare, montarea de panouri transparente la casele de marcat, precum şi echipament de protecţie pentru toţi angajaţii din prima linie.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine . Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente, potrivit Agerpres.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră