Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitat: Mircea Lucescu. Astăzi, de la 19.00

05 Iun 2019 | scris de S.S.E.
Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitat: Mircea Lucescu. Astăzi, de la 19.00

Ediție Specială Marius Tucă Show, LIVE, astăzi de la 19.00. Invitat este Mircea Lucescu, poate cel mai titrat antrenor roman. Interviul eveniment este realizat in doua parti, miercuri si joi de la orele 19.00.

Fostul selecţioner Mircea Lucescu dă o veste proastă fanilor săi cu doar câteva zile înaintea meciului dintre naţionala de fotbal României şi cea a Norvegiei, din preliminariile Euro 2020. Il Luce a declarat la emisiunea “Marius Tucă Show” că nu va mai antrena niciodată echipa naţională.

Mircea Lucescu a afirmat însă că sunt speranţe ca echipa naţională a României să facă performanţă graţie tinerei generaţii de jucători.

“Ce pot să spun despre echipa naţională a României? Este într-un moment important. Am avut răbdare destul de mult, vorbesc de suporteri, eu mă pun în postura suporterilor, dar de acum încolo există şi speranţe pentru că a apărut această generaţie de jucători tineri, educaţi, construiţi, mai mult decât ... talent am avut dintotdeauna şi ăsta-i meritul principal al lui Gică Hagi care a dat o linie de confruntare cu celelalte echipe, mizând foarte mult pe jucători tineri. Din păcate, posibilităţile lui financiare nu l-au ajutat să se menţină şi trebuie să vândă. Ori ştiu şi eu la Şahtar, dacă rămânea cu aceiaşi jucători şi nu vindeau, puteau să joace un rol mare, în primele 5-6 echipe europene, dar a fost nevoie să vândă, a lăsat loc altor jucători. Acelaşi lucru cu Gică Hagi. Acum problema e de organizare, că fără o bună organizare nu poţi câştiga nimic”, a afirmat Mircea Lucescu.

Prima parte a emisiunii “Marius Tucă Show” va fi difuzată miercuri, 5 iunie 2019, de la ora 19.00, pe MEDIAFAX, Gandul.info, smartfm.ro si miscareaderezistenta.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră