Marius Tucă Show, ediție specială: dezvăluiri despre cazul Caracal. Invitat: Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincă

19 Aug 2019
Marius Tucă Show, ediție specială: dezvăluiri despre cazul Caracal. Invitat: Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincă Galerie foto (2)

O nouă ediție specială marca Marius Tucă, luni, de la ora 18:00, cu noi dezvăluiri despre cazul Caracal. 

Invitat special este avocatul Alexandru Bogdan, primul apărător al lui Gheorghe Dincă, suspectul de crimă în cazul dispariției a două adolescente din Caracal, Luiza Mihaela Melencu și Alexandra Măceșanu.

Urmăriți ediția specială Marius Tucă Show, live, online, de la ora 18:00, pe site-urile mediafax.ro, miscareaderezistenta.ro și gandul.info.

UPDATE

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea "Marius Tucă Show", că acuzaţiile iniţiale ale procurorilor au fost de trafic de persoane, în ceea ce o priveşte pe Luiza Melecu, şi de trafic de minori şi viol, în ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu.

Avocatul a mai declarat, la emisiunea "Marius Tucă Show", că Dincă şi-a recunoscut prima dată faptele în faţa unui poliţist, iar mai apoi în faţa sa şi a unui procuror.

Recunoaşterea faptelor a fost în a 3-a zi de anchetă. De asemenea, avocatul a spus că soţia principalului suspect din cazul crimelor din Caracal a venit în România pe 26 aprilie, după momentul la care se presupune că Luiza Melencu ar fi fost ucisă, şi a stat o lună în "Casa Groazei". 

Apărătorul lui Dincă spune că ucigaşul a afirmat că a ucis-o pe Luiza în data de 15 aprilie, în aceeaşi zi în care a luat-o cu maşina. După recunoaşterea faptelor, avocatul spune că Dincă a fost dus la locul indicat de acesta, dar pe un alt traseu decât cel menţionat de criminal.

"Ne-am deplasat în teren pentru a vedea unde este cadavrul, dar nu a reuşit reconstituirea. Dincolo de faptul că presa era prezentă pe urmele anchetatorilor, nişte persoane neautorizate au pătruns în zona de cercetare la faţa locului. Înainte, doi cetăţeni au deschis portiera de la maşina unde era incultaptul şi au început să adreseze cuvinte jgnitoare, moment în care procurorii au intervenit", a mai spus avocatul.

Acesta susţine că oamenii respectivi păreau a fi localnici, iar după incident anchetatorii au decis să suspende acţiunea.

"Ne-am întors la Craiova. A avut probleme de identificare pentru că nu s-a urmat traseul pe care dânsul l-a urmat în noaptea respectivă. Nu a fost în tocmai traseul, se urmărea a se ajunge la locul acela, fără a merge pe acelaşi traseu. S-a indus că şi-a bătut joc de anchetatori. Asta nu înseamnă că în 29 iulie nu trebuia să se meargă pe locul indicat pe inculpat. Aşa era corect. Ca avocat al inculpatului spun că reconstituirea trebuia să se facă cât mai repede. Din păcate nu s-a întâmplat aşa. A doua zi nu am mai fost chemat şi cam din acel moment s-a întrerupt relaţia dintre mine şi...", a mai afirmat Alexandru Bogdan, la "Marius Tucă Show".

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show", ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceşanu. Acesta a susţinut că nu a violat-o şi că au dormit în acelaşi pat în noaptea respectivă.

"A declarat că în timp ce circula cu maşina personală, i-a făcut semn să oprească, Alexandra i-a făcut semn să o ia cu maşina de la Dobrosloveni la Caracal şi a efectuat acest transport, a avut nişte discuţii în maşină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras nişte apropo-uri, a avut discuţii referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuţii directe, ci nişte apropo- uri în acest sens şi i s-a oferit şi nişte sume de bani şi ea a refuzat. A oprit maşina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a lovit-o, a avut momente de inconştienţă. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta de faţă şi el a revenit la volan şi s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în acelaşi pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale", a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Apărătorul spune că, potrivit declaraţiei lui Gheorghe Dincă, acesta susţine că nu a violat-o pe Alexandra Măceşanu, deşi în discuţia acesteia cu operatorul de la 112, ea aşa a susţinut.

"Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deţinut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra şi nu a întreţinut raporturi seuale cu aceasta. S-a trezit dimineaţa, a plecat la piaţă, ea i-a dat un bileţel pe care se menţionau medicamentele, avea nişte medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a spus ce să cumpere. A fost în Caracal la piaţă şi la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat şi a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat şi, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea şi, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reuşit şi a constatat decesul şi a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)", a completat Alexandru Bogdan.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră