Lia Olguţa Vasilescu, ironică după declaraţia lui Ponta:„A fost ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine"

22 Feb 2017 | scris de Mara Răducanu
Lia Olguţa Vasilescu, ironică după declaraţia lui Ponta:„A fost ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine"

Declaraţia fostului premier Victor Ponta despre "guvernul cu 4 piloţi" este la fel ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine, este de părere vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu. Întrebată dacă face bine Victor Ponta prin cele mai recente declaraţii la adresa PSD, Olguţa Vasilescu a spus: "Depinde ce înţelegeţi 'face bine sau face rău'. 

"Cred că acea declaraţie a fost ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine", a adăugat ea, la Parlament.  Fostul premier Victor Ponta a declarat că Executivul Grindeanu are "4 piloţi", unul dintre aceştia fiind preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

"Acum văd Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat şi al cărui succes m-ar face foarte fericit şi liniştit) cum are deja 4 piloţi! Lângă premier trage de manşă cu toată puterea şi preşedintele Iohannis (instalarea cu forţa în capul mesei de la Palatul Victoria sau somaţiile legate de buget sunt elemente evidente)/ trage vizibil şi preşedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunţat la început membrii Cabinetului, dar îi şi coordonează direct şi prezintă public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasă pentru bieţii miniştri)/ există din ce în ce mai vizibil şi public şi a patra "mână" pe manşă - cea a Sistemului care transmite prin vocea procurorului general sau a procurorului şef DNA ce ordonanţe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie ministru sau secretar de stat - ba chiar şi câte salarii se pot mări din ipoteticele şi fantezistele "prejudicii" (nu are rost să vă spun că în 2016 cu Guvernul tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!", a scris Ponta pe Facebook

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră