De neimaginat pentru Coldea şi Kovesi. DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ a Parchetului General în cazul Ghiţă

09 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
De neimaginat pentru Coldea şi Kovesi. DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ a Parchetului General în cazul Ghiţă

 

„Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie au dispus prin ordonanță începerea urmăririi penale cu privire la faptă, respectiv infracțiunea de abuz în serviciu, în cauza având ca obiect informațiile făcute publice prin intermediul unor înregistrări difuzate în mass-media cu privire la o serie de afirmații făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță. Cercetările în acest dosar vizează toate aspectele prezentate opiniei publice de către persoana anterior menționată prin intermediul înregistrărilor difuzate.

În acest context, precizăm că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că aducerea în țară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliția Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituție.

Cercetările se vor efectua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Parchetul General desființează una din teoriile lansate zilele trecute de Sebastian Ghiță într-una din celebrele înregistrări. Astfel procurorii Înaltei Curți neagă că fostul apropiat al lui Sorin Ovidiu Vîntu, Nicolae Popa, ar fi fost adus în țară cu un avion plătit indirect de firmele lui Ghiță“, se arată îm comunicatul Parchetului General. 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră