Încă 25.000 de vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei

11 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Încă 25.000 de vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei

Proiectul primarului Capitalei, Gabriela Firea, privind acordarea încă 25.000 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziţia de biciclete, a fost aprobat luni de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Voucherele vor putea fi folosite pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi Segway/Ninebot. Beneficiarii voucherelor trebuie să fie cetăţeni cu domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti, cu vârsta minimă de 18 ani împliniţi în anul 2017. Impactul bugetar al acordării celor 25.000 de vouchere este de 12,5 milioane lei.

La sfârşitul lunii iunie, municipalitatea a oferit primele 5000 de vouchere pentru achiziţia de biciclete, dar acestea s-au epuizat în primele două zile. Unele dintre ele au fost scoase la vânzare pe OLX.

Site-ul a scos însă anunţurile, iar Gabriela Firea l-a felicitat, explicând că voucherul conţine numele şi CNP-ul titularului, deci nu este transmisibil, iar Primăria nu va deconta banii magazinelor care vând bicicleta, dacă voucherul nu este însoţit de buletinul titularului. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră