Elon Musk denunță atacurile coordonate democraților împotriva sa

30 Noi 2022
Elon Musk denunță atacurile coordonate democraților împotriva sa

Mogulul tehnologiei și CEO-ul Twitter, Elon Musk, a criticat marți ceea ce el a numit „politicieni majori democrați” pentru atacuri „coordonate” împotriva lui, anunță Fox News.

Utilizatorul de Twitter Jason Debolt a provocat răspunsul subliniind modul în care politicienii democrați au ieșit împotriva lui Musk recent. El a remarcat că Musk nu s-a introdus în dezbaterile politice înainte de aceste interacțiuni.

„Elon nu a fost super politic pe Twitter până când Bernie Sanders, Elizabeth Warren a început să-l atace fără niciun motiv. Apoi au urmat alții. Dintre toți tipii pe care i-ar fi putut ataca, l-au ales pe cel mai capabil să ajute guvernul să rezolve probleme. Alegere ciudată, ", a scris Debolt.

Musk a răspuns tweetului fiind de acord și sugerând că aceste figuri democrate sunt simpli „actori pe scena politică”.

„Câțiva alți politicieni democrați importanți m-au atacat și pe mine, aproape în același timp. A fost coordonat. În afara conducerii de partid și a independenților precum Manchin, ei sunt în esență actori pe scena politică, nu regizori sau scenariști”, a scris Musk pe Twitter.

De-a lungul anilor, Musk a intrat în lupte cu senatorii Bernie Sanders, I-Vt., și Elizabeth Warren, D-Mass., din cauza impozitelor și a cheltuielilor, numindu-l cândva pe Warren „Senatorul Karen”.

Mai recent, reprezentantul Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y., l-a atacat pe Musk din cauza planului său de a taxa utilizatorii Twitter cu 8 dolari pe lună pentru un semn de verificare albastru pe conturile lor. Musk a răspuns batjocorind pe Ocasio-Cortez, subliniind că site-ul ei a vândut un hanorac de aproape 60 de dolari.

De asemenea, Musk a răspuns pozitiv unei meme care atacă Partidul Democrat pentru ignorarea unor scandaluri precum relațiile familiei lui Biden cu China și Ucraina și TikTok care a împărtășit informații despre utilizatori cu Partidul Comunist Chinez în favoarea anchetării lui pentru achiziționarea legală a unei companii de social media.

Mai mulți senatori democrați au amenințat cu investigații și intervenție guvernamentală pe Twitter în urma achiziției sale. Pe 1 noiembrie, senatorul Chris Murphy, D-Conn., a cerut administrației Biden să investigheze achiziția lui Musk, sugerând că site-ul ar putea fi influențat de Arabia Saudită. Senatorul Ed Markey, deputat în Mass., l-a amenințat pe Musk cu reglementări pentru că nu a răspuns la scrisoarea sa despre procesul de verificare Twitter.

Musk a controlat aceste eforturi pe 18 noiembrie cu un tweet batjocoritor care atacă lipsa lor de interes pentru ca gigantul cripto FTX să declare faliment după ce a pierdut un miliard de dolari.

ELON MUSK Își bate joc de democrații din senat ca fiind lipsiți de idee pentru apelurile lor de a investiga TWITTER

Mai mulți utilizatori de Twitter au fost de acord cu comentariul lui Musk despre atacurile și coordonarea democraților.

Antreprenorul tehnologic Gurbaksh Chahal a spus că Musk „smulge @TheDemocrats unul nou”.

„Mă întreb cu adevărat de ce au început să te atace, pentru că dacă nu ai fi fost tu și Tesla, vehiculele electrice nu ar fi obișnuite. Ai fost un aliat al Partidului Democrat. Și când vorbești împotriva lor să te atace, ei pictează. tu la dreapta. Fără sens”, a scris pe Twitter scriitoarea senior Teslarati, Johnna Crider.

„Acesta este adevărat. Și îl vor ataca, chiar mai mult, mâine pentru că au spus-o”, a scris cântărețul Philip Labonte.

Jurnalistul de investigație Sharyl Attkisson a spus: „Campaniile de propagandă coordonate sunt ceea ce mass-media, Big Tech, interesele politice și corporative au fost totul de ani de zile”.

Jurnalistul sportiv Jason Whitlock a exclamat: „Doamne, acest om este un adevărat perturbator”.

În ciuda acestui fapt, unii utilizatori de rețele sociale de stânga au continuat să-l atace pe Musk pentru comentariul său.

Editorul de afaceri juridice Condé Nast, Luke Zaleski, a scris: „Ești un alt atu. Este atât de plictisitor”.

Corespondentul Vanity Fair, Molly Jong-Fast, a scris pe Twitter: „Deci valorile tale se bazează pe cine este drăguț cu tine?”

"Manchin este unul dintre cei mai mari susținători ai impozitării naibii de miliardari de pe Deal. Pur și simplu nu-i place să facă asta fără îndoială. Principala lui carne de vită este să se asigure că se îndreaptă către veniturile câștigate, mai degrabă decât câștigurile nerealizate", editorialistul MSNBC Eric. Michael Garcia a scris.

„Nimic din toate astea nu este adevărat. Ceea ce arată este naivitatea ta cu privire la politică”, a spus autorul Jeff Nesbit.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră