Democrația bucureșteană a USR + Nicușor Dan 

04 Apr 2024 | scris de Cezar Osiceanu
Democrația bucureșteană a USR + Nicușor Dan 

Ultima manevră USR Nicușor Dan este schimbarea șefului Poliției Locală a Municipiului București, Stoi, în vederea blocării anchetelor și plângerilor înregistrate împotriva actualului primar general precum și a angajaților din Primărie, pe timpul campaniei electorale 
Se spune pe surse ca va fi numita o persoana feminina din anturajul USR și acceptata de către primar 
Prin schimbarea colonelului Stoi provenit din rândul Jandarmeriei și militar de carieră inapt să execute ordine politice astăzi de exemplu nu are cine semna statele de plată ale instituției 
Va reamintim ca Nicușor Dan 
- nu acorda audiențe niciodată refuzând această obligație statutară 
- a refuzat și refuza să sesizeze Parchetul și Politia referitor la infracțiunile concesionarului Primăriei Capitalei, ApaNova dar și ale societăților ENGIE, DISTRIGAZ SUD, ENEL și E-Distribuție Muntenia care au transformat în bombă cu ceas str Popa Tatu din plin centru istoric. 
Situația explozivă și incendiară a fost prezentată în anchetele, articolele și emisiunile tv ale României Libere, DCNEWS, SOLID NEWS, CORECT NEWS, MARIUS TUCA SHOW, ROMÂNIA TV, etc și au fost încunoștiințați și membrii Consiliului General al Primăriei Capitalei prin intermediul adreselor de e-mail publicate pe site-ul instituției.

Interesant este ca toate societățile implicate au eliberat avize de amplasament în care precizează anularea contractelor și avizelor în cazul nerespectării distantelor dintre utilități  prevăzute de ANRE prin OUG și/sau a modificărilor aduse traseelor și căminelor de racord ale instalațiilor generale! 
Mai mult decât atât: 
1. Apanova cu sprijinul direct al lui Nicușor Dan,  recunoaște în scris infracțiunile săvârșite de angajații ei sau în numele ei și refuză să oprească avaria din luna noiembrie 2023 și până acum prin folosirea robinetului de siguranță amplasat stradal 
Ca să fie siguri bucureștenii cum se duc banii lor pe Apa Sâmbetei peste rețelele de curent și gaze adică, societatea a anulat și acoperit cu beton robinetul stradal respectiv iar avaria nu poate fi oprită deoarece în căminul de racord ilegal modificat nu există nici un robinet de închidere a branșamentului afectat! 
2. DISTRIGAZ sud și ENGIE au eliberat avize false de racordare, au aprobat lucrări și puneri în funcțiune de instalații în baza cărora figurează ca un imobil din str Popa Tatu 66 a fost deconectat din anul 2011 în condițiile în care acesta a avut contor și consuma gaze până în martie 2022 când în urma unor scurgeri masive de gaze care au condus la o iminentă explozie rețea i-a interioară a fost închisă! 
DISTRIGAZ a verificat în anul 2018 pe baza contractului încheiat cu proprietarul, cazul imobilului menționat ca fiind deconectat din 2011, și a scris negru pe alb ca instalația era conforma planului depus în 2002
3. ANRE a scris in procesul verbal din ianuarie 2023 ca nu sunt respectate distanțele între utilități iar un expert desemnat de către instanță a precizat foarte clar riscul de incendiu și explozie cauzat de această situație! 
Putem să îi spunem lui Nicușor Dan Noul Nero sau doar Nero al Bucureștiului deoarece ceasul merge și apa curge peste rețelele de canalizare, gaze si curent electric așteptând doar deflagrația!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră