Arcul de Triumf va fi vizitat gratuit cu ocazia Nopții Muzeelor

11 Iun 2021 | scris de A.V.
Arcul de Triumf va fi vizitat gratuit cu ocazia Nopții Muzeelor

Arcul de Triumf va putea vizitat gratuit, la 12 iunie, între orele 11,00 – 00,00, cu ocazia Nopţii Europene a Muzeelor.

„Iubitorii de cultură care vor participa la Noaptea Europeană a Muzeelor sunt aşteptaţi să viziteze unul dintre cele mai impozante monumente ale României, adevărat simbol al Marii Uniri şi un semn al recunoştinţei pentru cei care au luptat în Războiul Reîntregirii Neamului Românesc. Arcul de Triumf a fost deschis pentru vizitare în data de 5 iunie 2021 şi, în cele două zile de weekend, peste 10.000 de persoane au călcat pragul monumentului. Atracţia principală a fost priveliştea inedită asupra Bucureştiului, pe care vizitatorii o pot admira de pe terasa Arcului”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 23,30. Traversarea se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunţat.

De asemenea, Arcul de Triumf va fi deschis pentru vizitare, în mod gratuit, în fiecare weekend şi în zilele de sărbători legale, până în data de 17 octombrie, în intervalul orar 11,00 – 22,00, reaminteşte PMB. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 21,30.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră