Accident groaznic la Brăila: Cinci morţi, după ce un șofer drogat a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

04 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
Accident groaznic la Brăila: Cinci morţi, după ce un șofer drogat a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

UPDATE 15:25 - Șoferul care a intrat cu mașina în stația de autobuz din Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit și alți doi sunt răniți, a consumat droguri, a declarat pentru Agerpres directorul Spitalului Județean de Urgență, dr. Mihail Iugulescu.

"A fost testat pentru alcoolemie și pentru droguri și a ieșit pozitiv la testarea pentru droguri. Noi în zona Brăila-Galați facem doar alcoolemie la noi în laborator, astfel încât probele pentru droguri vor fi trimise la București, la Institutul de Medicină Legală pentru toxicologie. La analizele care se fac cu bateria de teste UPU, testul pentru droguri a ieșit pozitiv pentru sânge și urină. Noi avem aici bandeletele care arată că testele sunt pozitive", a spus dr. Iugulescu.

Directorul spitalului a precizat că șoferul în vârstă de 27 de ani s-a prezentat, în cursul anului trecut, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu o criză de epilepsie.

"Persoana în cauză avut în cursul anului trecut o prezentare la noi, la Unitatea de Primiri Urgențe, cu o criză de epilepsie. Asta înseamnă că, probabil, ia tratament. Eu am încercat să discut cu el imediat după accident, dar era șocat. Nu am reușit să obțin de la el amănunte că ar fi făcut sau nu o criză de epilepsie. Nu cunoștea circumstanțele accidentului, dar faptul că el e un pacient care are așa ceva în antecedente, ridică și supoziția asta, dacă nu cumva la volan s-a produs o criză de epilepsie și a pierdut controlul în urma acestui fapt. Nu avem informații că s-ar afla în baza de data a medicului de familie cu epilepsie", a mai spus Iugulescu.

......................................

Accident groaznic, în această dimineaţă, pe strada Râmnicu Sărat din municipiul Brăila. Cinci persoane și-au pierdut viața și o alta a fost rănită grav, după ce un șofer care conducea un Renault Megane cu numere de București a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi într-o staţie de autobuz din Brăila. 

Potrivit obiectivbr.ro, șoferul, scos din mașină de echipajele de descarcerare, a fost transportat la spital. 

"Am fost anunțați despre acest accident la 6:40 dimineața. O autospecială de stingere cu spumă, o mașină de descarcerare și trei ambulanțe au fost trimise la fața locului. Inițial am fost anunțați despre 4 persoane decedate, dar acum sunt 5. Printre cei doi răniți se numără și șoferul care a fost încarcerat în mașină", a explicat Ștefan Stoian.

"Răniții sunt într-o stare de sănătate bună, iar ambulanțele care au fost la fața locului au acordat ajutor medical celor care se aflau în stație", a continuat purtătorul de cuvânt.

Echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauza producerii acestui accident.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră