Șeful NASA, noi dezvăluiri despre incidentul de la Roswell, laboratoare secrete, extratereștri și OZN-uri (VIDEO)

20 Iun 2015
Șeful NASA, noi dezvăluiri despre incidentul de la Roswell, laboratoare secrete, extratereștri și OZN-uri (VIDEO)
Directorul agenției spațiale americane (NASA), Charles Bolden, susține că afirmațiile unora care spun că în Zona 51 (Area 51) s-ar afla extratereștri și OZN-uri nu sunt decât o poveste. Bolden a confirmat, însă, că la baza militară de cercetare din Nevada au existat, într-adevăr, laboratoare secrete. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui dialog pe care șeful NASA l-a avut cu mai mulți elevi americani.

Întrebat despre existența extratereștrilor în Zona 51, Bolden a spus că nu este nimic adevărat și a insistat asupra faptului că aceștia ar trebui căutați "mult mai departe de casă, în altă parte a Universului"

"Cred cu tărie că la un moment dat vom găsi viață, dacă nu în sistemul nostru solar, atunci în altă parte a Universului. Astăzi, știm cum siguranță că există mii sau, poate, milioane de planete, multe dintre ele similare cu Terra. Așa că, unii dintre noi cred că există viață și în altă parte, în acest Univers", i-a spus Bolden lui Carmen Dearing, o elevă în vârstă de 10 ani. 

Șeful NASA a dezvăluit că a vizitat celebra Zonă 51 - baza militară a SUA din deșertul Nevada - dar a insistat că acolo nu este deloc ceea ce cred unii că ar fi.

"Am fost acolo. Nu este altceva decât un loc normal, unde se fac cercetări. Nu am văzut nici extratereștri și nici OZN-uri. Probabil din cauza faptului că tot ce se petrece acolo este strict secret, lumea crede că acolo sunt de fapt ascunși extratereștri", a mai spus Charles Bolden.

Bolden a fost numit în funcţia de şef al NASA în iulie 2009, devenind primul afroamerican aflat în fruntea agenţiei spaţiale americane. Cel de-al doisprezecelea director al NASA de la crearea agenţiei în 1958, Charles Bolden îi succede lui Michael Griffin, inginer şi om de ştiinţă.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră