Marea şansă pentru Stanciu. Oferte de la cluburi din Italia

14 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Marea şansă pentru Stanciu. Oferte de la cluburi din Italia

Perioadă fasta pentru Nicolaie Stanciu,decarul nationalei de fotbal:mai multe cluburi din Italia şi-au manifestat interesul pentru jucătorul roman şi ar dori să-l transfere în această vară.

Pe lângă Milan şi Inter o altă echipă interesată de mijlocas este Chievo dar ofertele lor ,financiar vorbind,nu-l prea încantă pe Becali,patronul echipei Steaua. Cluburile italiene oferă in jur de patru milioane de euro dar latifundiarul nici nu vrea să discute sub 10 milioane.

Probabil că o sumă corecta va fi stabilită după încheierea competiţiei din Franţa şi depinde mult şi de evoluţiile lui Stanciu din următoarele partide,cu Elveţia şi Albania.

Chiar dacă Becali pare hotărît-cel puţin în declaraţii- să nu coboare sub 10 milioane s-ar putea decide să accepte şi o ofertă mai mică,atât timp cât Stanciu e în formă şi se află în atentia unor cluburi importante. Altfel riscă sa obţină mult mai puţin peste un an când jucătorul se poate plafona. Ca să nu mai vorbim de jucător care are şansa de a ajunge intr-un campionat de top...E o mare şansă pentru cariera sa.

Alte stiri din Sport

Ultima oră