Schimbari climatice: Mbappé si antrenorul PSG ironici în legătură cu călătoriile cu avionul: "Data viitoare folosim yachtingul cu pânze"

06 Sep 2022
Schimbari climatice: Mbappé si antrenorul PSG ironici în legătură cu călătoriile cu avionul: "Data viitoare folosim yachtingul cu pânze"

Întrebat despre călătoria sa Paris-Nantes cu avionul când Caile Ferate franceze se oferă să închirieze un TGV (tren de mare viteza), Mbappe izbuneste în râs. Antrenorul Galtier a răspuns cu ironie că  va lua în considerare yachtingul cu pânze pe uscat pentru următoarele călătorii. Umorul nu a convins-o pe ministrul Sportului, Amélie Oudéa-Castéra, scrie MidiLibre.

Luni, în cadrul unei conferințe de presă, Kylian Mbappé și antrenorul PSG Christophe Galtier au fost întrebați despre călătoria Paris-Nantes cu avionul deși orașul Nantes se află la mai putin de 2 ore de tren TGV. Campionul mondial, vedeta echipei pariziene a izbucnit în râs, în timp ce antrenorul său a preferat ironia.

"Bănuiam că o să avem această întrebare. Ca să fiu foarte sincer cu dumneavoastră, în această dimineață, am vorbit cu compania care ne organizează călătoriile , suntem pe cale să vedem dacă nu putem călători utilizând yachitingul pe uscat cu pânze", a lansat antrenorul parizian ca răspuns.

Când Killian MBappé este chestionat la rândul său pe chestiunea avioanelor private, starul PSG nu are altă reacție decât să-și rețină zâmbetul și să spună „nu mă gândesc la nimic” , înainte de a se ridica și de a pleca din cameră. 

Reacții care au stârnit indignarea ministrului Sportului. „Domnule Galtier, ne-ați obișnuit cu răspunsuri mai relevante și mai responsabile – vorbim despre asta?” a scris Amélie Oudéa-Castéra pe Twitter.

Alte stiri din Sport

Ultima oră