Prima selecție pentru cursurile gratuite de gimnastică și educație fizică, la GymNadia

16 Dec 2018 | scris de M.C.
Prima selecție pentru cursurile gratuite de gimnastică și educație fizică, la GymNadia Galerie foto (4)

Sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia a gazduit sambata, 15 decembrie, prima selectie pentru cursuri gratuite de initiere in gimnastica si educatie fizica, dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.

Inaugurat la inceputul lunii decembrie, noul proiect al Fundatiilor Tiriac si Nadia Comaneci isi incepe activitatea cu o prima serie de mici cursanti, care vor avea ocazia sa invete in cadrul GymNadia rutinele de miscare pentru a se dezvolta sanatos si armonios. 

Inscrierile la selectie au avut loc in perioada 6 – 13 decembrie, evenimentul bucurandu-se de interes ridicat, dovedit prin ocuparea in numai cinci zile a celor 100 de locuri disponibile pentru cursurile gratuite de initiere in gimnastica si educatie fizica din cadrul GymNadia.

Timp de doua ore, copiii inscrisi la selectie au imbinat sportul cu distractia pentru a dovedi ca isi doresc sa urmeze, mai departe, programul cursurilor sustinute de Fundatia Tiriac.

Selectia s-a desfasurat pe parcursul a 8 sesiuni cu durata de 15 minute, pentru grupe de cate 13 participanti, fiind coordonata de catre Lacramioara Moldovan, fost antrenor al lotului olimpic, format sub indrumarea Nadiei Comaneci, cu o bogata experienta in rolul de antrenor de gimnastica.

Totodata, Lacramioara Moldovan si Nadia Comaneci sunt direct implicate in dezvoltarea programelor sportive si organizarea sesiunilor de antrenamente care vor avea loc in cadrul GymNadia.

Sala de initiere in gimnastica si educatie fizica pune la dispozitia micilor cursanti materiale si echipamente sportive la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, adecvate categoriilor de varste la care acestia se incadreaza. 

Cursurile  gratuite de initiere in gimnastica si educatie fizica dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, inscrisi in program ca urmare a selectiei de la GymNadia, incep in data de 19 decembrie si se vor desfasura in zilele de luni, miercuri si vineri, in intervalul orar 10.00 – 12.00.

GymNadia este un proiect rezultat din colaborarea Fundatiei Tiriac cu Fundatia Nadia Comaneci, care imbina activitatea fizica cu distractia pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copiilor.

Gazduita la etajul superior al Pationarului Tiriac-Telekom Arena, sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia este o facilitate sportiva unica din perspectiva infrastructurii si a dotarilor puse la dispozitie cursantilor. 

Detalii suplimentare despre GymNadia pot fi accesate in pagina GymNadia din cadrul site-ului Fundatiei Tiriac la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/gymnadia-sala-de-initiere-in-gimnastica-si-educatie-fizica/, cat si in  pagina de Facebook dedicata salii de initiere in gimnastica si educatie fizica: https://www.facebook.com/GymNadiaRo

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră