Juventus şi Barcelona-cele mai scumpe bilete pentru Liga Campionilor

27 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Juventus şi Barcelona-cele mai scumpe bilete pentru Liga Campionilor

Echipele Juventus Torino și FC Barcelona, campioanele en titre ale Italiei, respectiv Spaniei, au pus în vânzare cele mai scumpe bilete la meciurile de pe teren propriu în actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, informează agenția Reuters,scrie agerpres.ro.

Conform unui studiu realizat de firma britanică Spreadex, care operează în domeniul pariurilor, Juventus vinde biletele de pe teren propriu la prețuri începând cu 39 lire sterline (45 euro), urmată de FC Barcelona — 38 de lire sterline și Arsenal Londra — 37 de lire sterline.
Campioana en titre a Europei, Real Madrid, a pus în vânzare biletele la meciurile de pe "Santiago Bernabeu" la prețuri începând cu 30 de lire sterline, timp ce Bayern Munchen și Manchester City vând tichetele cu 26, respectiv 25 de lire sterline.
Potrivit Spreadex, campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, vinde cele mai ieftine bilete dintre participantele la actuala ediție din Champions League.
Prețul mediu al celor mai ieftine bilete la partidele din grupele Ligii Campionilor se ridică la 26 de lire sterline (30 euro), conform aceluiași studiu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră