Irina-Camelia Begu aruncă cu racheta în mulțime și evită la limită descalificarea de la Roland-Garros

26 Mai 2022
Irina-Camelia Begu aruncă cu racheta în mulțime și evită la limită descalificarea de la Roland-Garros

O scenă neobișnuită a avut loc pe terenul 13 de la Roland-Garros unde racheta Irinei-Camelia Begu a ajuns în public după un moment de enervare. Românca a fost aproape de descalificare, scrie L'Equipe

Scena are loc pe terenul 13, unde Irina-Camelia Begu joacă al doilea tur de la Roland-Garros împotriva capului de serie nr. 30, rusoaica Ekaterina Alexandrova. Nemulțumită, Begu a ajuns să-și arunce racheta la pământ în timp ce se ducea la scaun. Dar racheta a sărit in public și a lovit un copil care a izbucnit in lacrimi. Bineînțeles, a fost chemat supervizorul .

Când a ajuns pe teren, descalificarea româncei părea să fie deja hotarâtă. Până la urmă decizia a fost diferită și meciul a putut să se reia sub huiduielile publicului și nemulțumirea vizibilă a Alexandrovei.

La o minge de break în setul următor, ea nu a ezitat să scoată o minge în afara limitelor, adresându-se arbitrului: „Pot și eu!

„A primit un avertisment pentru încălcarea codului de conduită, aceeași pedeapsă ca și adversarul ei care a ajuns să câștige meciul (6-7 [3], 6-3, 6-4) și care se va opune Léoliei Jeanjean, cea care a eliminat-o pe Karolina Pliskova, în runda următoare.

Alte stiri din Sport

Ultima oră